SEXTANTEN
- tar peiling på sydhavets babes!
 
Tuvalu
Tuvalu er ikke det heftigste stedet du kan besøke når du prøver å navigere deg fram til sydhavsbabene. Tradisjonalt skal en jente være jomfru når hun gifter seg, og vise fram sovematten med blod på etter bryllupsnatten, men selvsagt forandrer tidene seg i dette uturistifiserte landet også.
På hovedøya Funafuti har du Matagigali Bar og Vaiaku Lagi Hotel, hvor det er dans fredag og lørdag. Brukbart stemning med masse tørste lokale gutter. Jentene liker hvite, så ikke vær redd for å be om en dans, men husk at de aller fleste har brødre som passer godt på! Noen frigjorte jenter som setter pris på en øl eller fem finnes det sikkert likevel.
På de ytre øyene er det enda vanskeligere, selv om 98 prosent av jentene drømmer om å gifte seg med en hvit mann og forlate riket.
De fleste jentene i Tuvalu begynner også i bli i meget godt hold (les: "feite") takket være forandret matkultur, så skjønnhetene blir det stadig verre å finne.
Jeg har jo bodd i dette riket endel år, og kan godt skaffe adresser til deg som ønsker å brevveksle med jenter fra Tuvalu.
Klikk her for flere opplysninger om Tuvalu, .

Klikk her for å komme til klikkbart kart!

GALLERIET:
     

[Seilasen] [Atoll-livet] [Flukten] [Sydhav i Norge] [En smak av sydhav] [Bøkene] [Førsteside]
[Sydhav i Norge]
[Sydhav på nettet] Tilbake til Sextanten

© Terje Dahl 1996-2001