logo

SEXTANTEN
- tar peiling på sydhavets babes!
 
Fransk Polynesia (Tahiti)
Fransk Polynesia er et av verdens dyreste steder å besøke, og selv om det finnes ekstremt pene jenter med langt hår så er det ikke så lett å komme i kontakt med dem på hovedøya Tahiti. De litt mer vanlige jentene kan treffes i Papeete's mange utesteder, men vær klar over at mange av dem slett ikke er jenter (The Piano Bar er berømt/beryktet)! Det er en gammel tradisjon å kle opp gutter til jenter hvis man ikke klarer å få noen, så det gjelds å navigere riktig!
Prøv deg på en sakte dans på et diskotek, og sjansene er store for at jenta vil rotere med hoftene som i den meget sensuelle tamure-dansen. Krokrygget og rødmende av dansegulvet (du får bare en dans av gangen)?
Det finnes jo mange øyer i Fransk Polynesia, og mest turisme finnes ved siden av Tahiti på Morea, Bora-Bora og Huahine. Klarer man å komme seg ut til Tuamotu-øyene eller Marquesas-øyene er man straks mer utenfor allfarvei, og siden polynesierne på Selskapsøyene er easy-going, så skulle sjansene til å komme i kontakt med lokale vahiner være ganske gode. Bli kjent med noen av gutta først, og de vil nok vise deg triksene!
Klikk her for å komme til mer informasjon om Fransk Polynesia!

Klikk her for å komme til klikkbart kart!
GALLERIET:


[Seilasen] [Atoll-livet] [Flukten] [Sydhav i Norge] [En smak av sydhav] [Bøkene] [Førsteside]
[Sydhav i Norge]
[Sydhav på nettet] Tilbake til Sextanten

© Terje Dahl 1996-2001