logo

SEXTANTEN
- tar peiling på sydhavets babes!
 
Papua Ny Guinea (PNG)
Papua New Guinea er sydhavets klart største land, både i areal og folkemengde. Det er et svært spennende land å besøke, men dessverre kan det også bli litt for spennende. Kriminaliteten har økt så kraftig at politiet nesten har gitt opp. Selv våknet jeg med kniv på strupen ombord i seilbåten min Coco Loco i Manus og hadde innbrudd ombord i Kavieng. De to stedene som er ansett for å være de mest fredelige i hele landet! Det er ikke gamle kannibaltradisjoner som ødelegger, det er ungdommen - som antaglig har sett for mye på dårlige videofilmer.
Selvsagt så behøver man ikke komme i trøbbel, men å titte på babsen på feil sted og vifte med lommeboken for å imponere kan nok bety at du ligger dårlig an. Svært dårlig an.
Når det er sagt så må det legges til at noen av øyene utenfor kysten av den store hovedøya er kjent for å ha et svært så liberalt syn på seksuelle aktiviteter, her skal det være slik at man prøver å ordne med en ny jente til den besøkende hver eneste natt (har ikke vært der selv, så det kan ikke bekreftes). Mer info vil følge på dette området!
Når det gjelder bildene så er de ikke helt representative for hvordan jentene ser ut, for i PNG er de aller fleste melanesiere, svært mørkhudete med krøllete hår.
Vel, jeg ville betenke meg to ganger for å dra til PNG for å jakte på sydhavsbabes!
Klikk her for å komme til mer informasjon om Papua Ny Guinea.
Klikk her for å komme til klikkbart kart!
GALLERIET (et eksempel burde vel holde?):
       

[Seilasen] [Atoll-livet] [Flukten] [Sydhav i Norge] [En smak av sydhav] [Bøkene] [Førsteside]
[Sydhav i Norge]
[Sydhav på nettet] Tilbake til Sextanten

© Terje Dahl 1996-2001