SEXTANTEN
- tar peiling på sydhavets babes!
 
Mikronesia (FSM - Federates States of Micronesia)
Federated States of Micronesia - vanligvis kalt FSM - er et av verdens mest spennende steder å besøke. For deg som er på jakt etter babes så er absolutt muligheten tilstede her, selv om du kan riskere de mest utrolige opplevelser. Som å bli gift, få kjønnsøkdom, bli steinet eller drept. De to siste varianten er vel ikke så vanlig som de to første!
Ja, nattelivet i FSM kan være en meget blandet opplevelse. På Pohnpei svinger kraftig og fuktig på utestedene i weekendene, og jentene som kalles "the wanted ones" er blide nok. De lar seg villig spandere på (ja, uten at du gjør det så kan det bli en kjederlig kveld), og blir gjerne med deg etter at dansen er slutt. Selvsagt er sjansene store for å få noe så lite hyggelig som gonore eller HIV.
I Chuuk bør man være litt forsiktig med å bevege seg utenfor hotelldøren natterstid, røyking av marihuana og drikking av ulovlig brennevin gjør en del av mannfolkene ganske så ustabile! Hvordan det går å titte på jentene er usikkert, ryktene sier at det finne livglade ungdommer av det andre kjønn - og de lokale gutta har et ganske fritt liv på babesmarkedet!
På de ytre øyene i FSM finnes det ikke noe natteliv i vanlig forstand, det eneste måtte være å se på video i forsamlingshuset! Du vil nok bli fristet til nærkontakt, og helt sikkert invitert på "crab-night" de månelyse kveldene hvor ungdommen rusler rundt i buskene på jakt etter krabber. Sjelden det blir noen krabber, men...
Beste tips: Bli kjent med noen av gutta først, og de vil nok vise deg triksene!
Klikk her for å komme til mer informasjon om FSM!
Klikk her for å komme til klikkbart kart!
GALLERIET:
     
[Seilasen] [Atoll-livet] [Flukten] [Sydhav i Norge] [En smak av sydhav] [Bøkene] [Førsteside]
[Sydhav i Norge]
[Sydhav på nettet] Tilbake til Sextanten
©Terje Dahl 1996-2001