logo

SEXTANTEN
- tar peiling på sydhavets babes!
 
Fiji
Fiji-øyene er vel kanskje de mest kjente for nordmenn ved siden av Hawaii, og mange som reiser på jorda-rundt billett velger også å legge inn Fiji som en stopp på vei til eller fra Australia. De fleste super-resortene ligger langs hovedøyas"Coral Coast" og de idylliske øyene i vest, men det er langt vekk fra babe-speiderens jaktmarkeder. I hovedstaden Suva finnes det godt med barer og restauranter, og nattelivet er ganske heftig. Mest kjent av dansestedene er kanskje Lucky Eddies, og mest beryktet er Cæsar’s Palace. Fiji ligger på grensen mellom Polynesia og Melanesia, og de fleste jentene i Fiji har krusete hår og er mer mørkhudede enn i naborikene i nord og øst.
Nesten halvparten av befolkningen er av indisk avstamning, noe som har ført til militærkupp, prute-butikker og en anstrengt politisk situasjon, og det finnes også en god del polynesiere og kinesere. Jentene i hovedstaden er easy-going, og nærkontakt burde være lett å oppnå. Endel jenter venter nok at du svinger med både glasset og lommeboka, og kan også gi deg mer enn nattevarme. Det er nemlig godt med kjønnssykdommer, også AIDS.
Pass også opp for de såkalte sverdselgerne, som roper deg velkommen på gata med sitt "Bula, where du you come from?!" og som før du vet ordet tvinger deg til å kjøpe noe de først sa de ville gi deg i gave!
Klikk her for å komme til mer informasjon om Fiji.
Klikk her for å komme til klikkbart kart!
GALLERIET:
     

[Seilasen] [Atoll-livet] [Flukten] [Sydhav i Norge] [En smak av sydhav] [Bøkene] [Førsteside]
[Sydhav i Norge]
[Sydhav på nettet] Tilbake til Sextanten

© Terje Dahl 1996-2001