REISEFORSLAG

Se også:
Reisetips
Feriespesial
Severdigheter Strender


 Fakta
 Kart
 Tips
 Oppslag
 Nyheter
 Artikler
 Debatt
 Video
 Musikk
 Mat
 Helse
 Mysterier
 PenPals
 Linker
 Billetter
 Kontakt

 Forside

  
  Sydhav
  på nettet


REISEFORSLAG - drømmeturer og utfordringer
Vi får stadig forespørsler om ikke vi kan foreslå drømmeturer til sydhavet. Klart vi kan det! Selv om sydhavet består av millioner av vakre øyer i over tjue land, plukker vi med javne mellomrom ut reiser som gir deg opplevelser du ikke finner på en pakketur til Hellas eller Kanariøyene. Vi har også utfordringer for deg som vil dra utenfor oppgåtte stier.
Dessverre kan vi ikke lenger hjelpe til med billetter til sydhavet, men kontakt ditt reisebyrå og spør om de kan hjelpe deg!

Dra til huttaheita og opplev verdens vakreste øy - Bora Bora!
Bora BoraDenne gangen foreslår vi at du lar drømmereisen gå til Bora Bora, som ofte blir kalt verdens vakreste øy. Den er en av de mange øyene som tilhører Fransk Polynesia, og på veien dit får du også oppleve Tahiti, som er opprinnelsen til begrepet "huttaheita". Vi foreslår en luksuspakke, en økonomipakke og en kombinasjonspakke
.
Les mer
Samoa nsk mann og jente.Opplev polynesisk kultur i Samoa!
Denne gangen forslår vi at du tar en drømmereise til Samoa - hjertet av Polynesia - for å utforske polynesisk kultur og natur. Din første base blir Kitano Tusitala Hotel som ligger like ved den lille hovedstaden Apias bysenter, og så reiser du over til den tradisjonelle øya Sawaii og Tanu Beach Fales.
Les mer
Drømmetur til Tonga: Det uoppdagete sydhavsparadiset!Fafa Island
Hvite strender, blå laguner, spennende kultur og vennlige mennesker. Her er du ikke en turist, men en gjest! Kanskje du bør skynde deg før de andre strømmer til?
Les mer

Rarotonga i Cookøyene.La drømmereisen gå til Rarotonga,
- pluss Sydney og Bangkok!

Vi kan mer enn gjerne anbefale en drømmereise til Cookøyenes blå laguner, og ta gjerne med pluss topp storbybesøk på reisen, som Sydney og Bangkok!

Les mer

StrandbryllupBryllupsreise til sydhavet!
Tenk deg en romantisk rusletur på stranden i månelyset. Vandre hånd i hånd mens bølgene vasker sakte fram og tilbake over den nesten selvlysende hvite sanden.
Les mer


Gift dere i sydhavet!

Tenk deg et ekte sydhavsbryllup med deg i hovedrollen! Allerede gift? Gift deg igjen - som en romantisk oppfrisking eller en fantastisk jubileumsfeiring!
Les mer

Motuloa, da Terje bodde der.Utfordring: - Reis til Nukulaelae!
Det er lenge siden vi utfordret våre lesere til å dra til et reisemål utenfor allfarvei, så nå er det på tide: Vi utfordrer deg til å reise til atollen Nukulaelae! Vet ikke hvor det er? Vel, det er litt av utfordringen!
Les mer

Rurutu Utfordringen: Hvem reiser til Rurutu?
Innimellom vil vi velge et sted i sydhavet som vi tror ingen i Norge har hørt om - og utfordre deg å dra dit!! Vi starter med øya Rurutu, som er en av de nordligste Australøyene. Har du ikke peiling på hvor det er? Flott!
Les mer
MangaiaUtfordringen: - Dra til Mangaia!
Forrige gang utfordret vi deg til å reise til Rurutu. Denne gangen har vi valgt Mangaia, som er den sørligste av Cookøyene.
Har du ikke hørt om øya, sier du? Supert!

Les mer
Se også våre andre artikkelserier:
Reisetips
Feriespesial
Severdigheter
Strender Til toppen
forside | kart | fakta | tips | oppslag | nyheterartikler | debattvideomusikk | mathelsemysterierpenpalslinker | billetter | kontakt |
Det siste paradis

"Det Siste Paradis"
Boken om Terje Dahls seilas i 22 fots Coco Loco, den minste båten til å legge ut på en jordomseiling.
" - Du er klin kokos! sa vennene mine da jeg kastet loss fra Rådhuskaia. Etter fire år, to orkaner og fire tropiske stormer måtte jeg lure på om de hadde rett..."
Klikk her for å lese utdrag fra boken.
Klikk her for å lese om e-bok og bestille.

Pris kr.150,-

Klikk her for å lese om Terje Dahls bøker.
Mer om Terje Dahls sydhavsliv, klikk her.

Paradiset jeg fant
"Paradiset Jeg Fant"

Etter eventyrseilasen i Coco Loco vendte Terje Dahl tilbake til sydhavet. Traff høvdingdatteren Emma Toematagi i det polynesiske landet Tuvalu og feiret bryllup i en måned.
"Skulle vi virkelig bygge vårt hjem på den ubebodd koralløya Motuloa, helt på verdens ende..?"

Klikk her for å lese utdrag fra boken.
Klikk her for å lese om e-bok og bestille.

Pris kr.150,-

Klikk her for å lese om Terje Dahls bøker.
Mer om Terje Dahls sydhavsliv, klikk her.