DEMO
KlimaNytt - klikk for forsiden.
     Nettavisen om klimaendringene                     København-møtet 2009 

Logo klimatoppmøtetKLIMATOPPMØTE I KØBENHAVN 2009
Det internasjonale klimatoppmøtet i København 7.-18. desember er kalt det viktigste møte i verdens-historien: Ledende klimaforskere har advart om at vi kan stå foran en klimakatastrofe hvis vi ikke handler nå. For å si det med miljøvernminister Erik Solheim:
- Temaet er hvordan vi skal redde kloden.
Klimanytt følger konferansen med nyhetene fra Norges aviser og kommentarer fra vår egen redaktør Terje Dahl. Og nederst på denne siden kan du også selv si din mening om konferansen!


"20 ting du bør vite noe om før klimatoppmøtet i København." Les mer i Aftenposten
s det var noen som var i tvil om hva som er det viktigste av pengene eller livet, så fikk vi i året som har gått et klart svar. Det skulle ikke mer til en finans-krise i USA før politikerne verden fikk kalde føtter og oppfordret til - ja direkte tvang fram - et økt forbruk. Nettopp det økte forbruket som de samme politikerne har advart oss om i flere år: Skal vi ha en mulighet til å redde klimaet på

kloden vår så må forbruket ned! Vi fikk ikke

Terje kommeneterer

engang være med på å bestemme om vi skulle velge pengene eller levevilkårene. Politikerne valgte pengene. 2008 var året da de drepte klimaet.


  


  Jeg har  følgende innlegg/synspunkt:
 
  Navn:
 
  E-post adresse:
 
 
 
Hva mener du?
Her kan du sende inn din egen mening klimakonferansen i København.
Under finner du de innsendte meningene.

Les gjerne våre kronikker, klikk her
For redaktør Terje Dahls egne sider om klimaendingene,
klikk her
KlimaNytt - klikk her

 
(Kom med innlegg, folkens!)

 

 

 

 


Terje DahlTerje Dahl er redaktør av internettavisen KlimaNytt og blir kalt verdens første klimaflyktning fordi han måtte flytte fra sin øy i sydhavet da livstruende orkaner dukket opp. For å lese Terjes personlige nettsider - klikk her!

E-mail til Terje Dahl