Terje med sekstant
"BLI MED TIL SYDHAVET!"
Emma, Sonia og Terje
Motuloa - Terjes hus i sydhavet.
J
ULEBORDSHOW MED
TERJE DAHL
Terje Dahl er nordmannen som seilte til sydhavet i den minste norske båten noensinne, som siden ble en moderne Robinson Crusoe og endte opp i Norge som verdens første klimaflyktning. Terje har ikke bare spennende opplevelser å fortelle og flotte lysbilder å vise, han er en skuespiller som gir dere et julebord dere seint vil glemme. Han ordner gjerne også sydhavdans og polynesisk mat - full sydhavsstemning!

Responsen over alt hvor Terje har holdt sitt show-
pregete lysbildefordrag har vært fantastisk:
"Ikke et fordrag, men en happening!"
"En annerledes og opplevelsesrik kveld!"
"De som ikke var der gikk virkelig glipp av noe!"


Terje tar oss med på en jordomseiling fra Norge til sydhavet, med besøk på isolerte atoller hvor han er i nærkontakt med haier, dykker etter muslinger, prøver seg på de lokale dansene og utforsker mystiske ruiner. Helt til 22-fots Coco Loco blir ødelagt i Salomonøyene etter mer enn fire års eventyr. Og hører hvordan han så ble gift med høvdigdatteren og bosatt på en øde koralløy i Polynesia!
I tillegg til det showpregete lysbildeforedraget kan det bli ekte sydhavsdans og spennende sydhavsmat! Spesialsy det hele slik du ønsker det!
Kjent fra aviser, ukeblader, radio og TV:
Du så kanskje Terje da han serverte en uforbredt Tande-P blekksprut, eller den gangen da han sang på direkten i lendeklede med datteren Sonia på fanget?

"Du er klin kokos!"
Jeg levde som Robinson!
Coco Loco i sydhavet.
Emma og Terje i paradis
- Sa vennene mine da jeg kastet loss i Oslo. 22-fots Coco Loco var den minste norske båten til å legge ut på en jordomseiling. Etter to orkaner og fire tropiske stormer måtte jeg lure på om de hadde rett...
LES MER
- Jeg ble gift med høvding-datteren Emma Toematagi i det polynesiske landet Tuvalu. Vi bygget opp vårt hjem på en ubebodd koralløy. Fisket hai, fanget kokosnøttkrabber og levde et liv uten aviser, biler, cola og TV.
LES MER

FLERE OPPLYSNINGER?
Send en E-mail til terje_dahl@hotmail.com, klikk her

Jordomseileren og sydhavsboeren Terje Dahls spennende verden: