Lambertseter Fotball
MINIJENTER 90/91


SERIEN
SPILLERE
TRENER
LAGLEDER
MINIMERKET
TERMINLISTE
FORELDRE-
VETTREGLER
ÅRSRAPPORT

SEND E-MAIL

RESULTATER SESONGEN 2000:


SERIEN:
Nesten tilbake etter ferien, men 0-2.
24. august: Oppegård 2- Lambertseter: 2-0
Serien er igang igjen etter sommerferien, og første kamp var mot Oppegård 2. Jentene åpnet svært forsiktig, det ble liksom ikke noe fart på det. Det gikk bedre etter hvert, og andre omgang presset vi på. Vi var nesten tilbake til vårt pågående og gode spill, men klarte ikke å score, og det ble Oppegård som fikk sitt andre mål.
Vi hadde jo håpet at vi skulle lage mål, men det har blitt dårlig med det i de siste kampene. Av og til er innsatsen varierende, og vi har fortsatt mye å hente når det gjelder selve lagspillet.Vi er flinke spillere, men har fått trent for lite på hvordan vi skal holde posisjoner på banen. Det kommer!!


25. mai: Bjørndal - Lambertseter: 6-4

Første tap i serien ble for Bjørndal-jentene, som vi også tidligere har spilt javne kamper mot. Det rant inn 3 mål i egen kasse før vi kom igang, men etter det var det helt javnt. Det gikk helt klart lettere da det var våre tur til å spille i nedoverbakken (skrå bane) etter pause og en liten stund så det ut som om vi skulle klare å ta dem igjen. Det gikk ikke, og en grei seier til Bjørndal. Flott at vi også laget mange mål!

PS: Kampen satt opp til 1. juni blir utsatt til seinere - det er Kristi Himmelfartsdag.

18.mai: Lambertseter - Klemetsrud : 3-1
Også i den andre kampen i serien spilte jentene fint. De sentret mer enn tidligere og var også var raskt på motstanderen når Klementsrud hadde ballen. Slik skal det være! Når gjelder det å holde det flotte arbeidet på banen oppe, det er slikt som gir resultater (og gøyale kamper!). Neste kamp blir spennende, vi hadde javne og spennende kamper mot Bjørndalen i Klementsrudhallen.
11.mai: Lambertseter - Nordstrand : 4 - 1
Jentene spilte fin fotball mot et Nordstrandlag som ikke hadde spilt så lenge. Jan var dommer, mens Tom var lagleder og foreldrene heiagjeng ( - og Terje var på kurs). Denne gangen jobbet jentene bra fra starten av, og sentret mer til hverandre enn før. Posisjoner på banen var det å se også - og selvsagt hadde alle det kjempegøy.
En virkelig positiv start - det gjelder å fortsette slik!Kjempeglipp på fotballdagen

Lambertseters fotballdag, lørdag 27. mai, ble ikke den festen man hadde håpet på. Surt og kaldt med vind og duskregn. Det ble heller ingen sambastemning på banen for oss. Bekkelagets jenter overkjørte oss helt og vant fortjent 7-0 og 6-0!
Jentene våre kom aldri igang og ble hengende etter hele tiden. De løp endel, men de startet løpene alt for seint hele tiden - og slet seg ut på tvers av banen isteden for å jobbe i lengderetning. Mye uinspirert slit og lite tankearbeid. Ikke noe samarbeid heller, vi klumpet oss sammen og tok til og med ballen fra hverandre stadig vekk. Antall sentringer i løpet av to lange kamper kunne nok telles på to hender!
Tror ikke jentene syntes dette var noe morsomt, så nå gjelder det å møte opp på treningen for å få inn en positiv stemning igjen. Jentene kan mye bedre enn dette! Når det er sagt så må det selvsagt legges til at Bekkelagets jenter spilte god og riktig fotball. De jobbet iherdig, sentret til hverandre og gikk på fine løp oppover mot vårt mål. Det ga resultater - det gjør gjerne det!
Det er lov å tape kamper, og det lærer vi av. Vi må bare passe på at jentene syntes kampene er gøyale. Det gjelder nå at vi finner tilbake til den innsatviljen og kjappe jobbingen som jentene viser på sitt beste - og som vel egentlig først blomstret opp på fotballdagen for et år siden!

SKEID-CUP 6.-7. mai, Skeidbanen
Lambertseter Hvit - Skeid Rød: 2-0
Lambertseter Hvit - Skeid Blå: 3-1
Lambertseter Hvit - KFUM: 0-2
Lambertseter Hvit - Lambertseter Blå: 2-0
På laget var: Therese, Helene, Cathrine, Anette, Vanja, Heidi, Helene, Anne-Kathrin, Tine Lambertseter Blå - Skeid Blå: 0-4
Lambertseter Blå - Skeid Rød: 0-3
Lambertseter Blå - KFUM: 0-9
Lambertseter Blå - Lambertseter Hvit: 0-2
På laget var: Anita, Pia, Silje N, Silje S, Natalie, Lena, May Elen, Hanna, Irene
Flott vær, og vi med to lag. Resultatene var litt varierende. Det ene laget klarte seg veldig bra, mens det andre fikk en liten nedtur. Men selv med det største tapet vi har opplevd til nå er det ingen grunn til å henge med hodet. Jentene er helt klart fått langt større ballfølelse i løpet av vinteren, alle klarer nå å løpe med ballen. Vi har litt problemer med å finne plasseringene våre på banen, men det er jo noe vi ikke har fått trent på i vintrer - så det kommer når vi får trent ute og får spilt flere kamper! Vår største styrke som lag er at vi er raske til å gå på motstander og kjempe til oss ballen. Av og til glipper det helt, men kanskje det likevel bør bli varemerket vårt: Vi skal være som myggen - på med en gang, ikke gi motstander ro et øyeblikk!
Når vi får sydd sammen de tingene vi kan og i tillegg får lært oss å skyte, så blir det virkelig gøy!
PS: Vi oppfordrer alle foreldrene til å møte opp til seriekampene, det er viktig ! Og selvsagt hyggelig! Ta med brødre og søstre, tanter og onkler, bestemødre og bestefedre!

Abilsø-cup 1.-2.april, Klementsrudhallen.

Lambertseter 1 - Abilsø 91: 0-0
Lambertseter 1 - Bjørndal Girls: 0-0
Lambertseter 1 - Lambertseter 2: 2-2
Lambertseter 1 - Abilsø 90: 3-1
På laget var:
Anita, Silje N, Silje S, Cathrine, Anette, Vanja, Hanna, Helene, Anne-Kathrin

Lambertseter 2 - Abilsø 90: 1-2
Lambertseter 2 - Abilsø 91: 0-0
Lambertseter 2 - Lambertseter 1: 2-2

Lambertseter 2 - Bjørndal Girls: 2-1
På laget var:
Pia, Therese, Helene, Renate, Sonia, Natalie, Lena, May Elen

Det var tydelig at vi ikke hadde spilt kamper på lenge, det tok en god stund før jentene fikk opp farta, men kampene på søndag viste at vi komme til å utvikle oss videre iår. Gøy var det at flere nye spillere laget mål!
Vi koste oss over å kunne spillle kamper igjen - det er jo ikke så lett i den lille gymsalen vår!
PS: Lagene våre var satt opp vilkårlig, hos oss er det ikke noe første- og andrelag. Og alle spillere skal spille på alle plasser, selv det å være keeper går på omgang fra kamp til kamp (og byttes også gjerne ved halvtid)!


MINIMERKET I:
Silje, Natalie, Heidi, Hanna, Anette, Cathrine, Anne-Kathrin, May Elen, Therese og Anita har klart Minimerket I.
Gratulerer!
Resten skal få prøve seg før sommerferien.
Siste:
Sonia og Lena klarte minimerket også! Gratulere!


TERMINLISTE SESONGEN 2000
Vi spiller alle kampene på Abilsø som ifjor, og kampene går på torsdager, pluss to søndager etter sommeren:
11.mai kl. 19.00: Nordstrand
18.mai kl.18.00: Klemetsrud
25. mai kl. 18.00: Bjørndal
1. juni kl. 19.00: KFUM
- utsatt!
8. juni kl. 18.00: Bækkelaget
15. juni kl. 18.00: Oppegård
24. august kl. 17.00: Oppegård 2
27. august kl. 17.00 Kolbotn (søndag)
31. august kl. 19.00 Kolbotn 2
7. september kl. 17.00: Kolbotn 3
10. september kl. 12.00: Abilsø (søndag)


Spillere sesongen 2000:

Therese Hedemark, Lena Christin Evensen, Sonia Dahl, Silje Nyløkken, Tine Hals, Hanna Holler Kamperud, Helene Åsvatne, Renate Åsvatne, Pia Lomsøe, Anette Torp, Vanja Torp, Cornelia Kjærsnes, Heidi Valø, Anita Skramstad, Irene Isaksen, Silje Mangset Solnørdal, Anne-Kathrin Gonzales, Cathrine Andresen, May Elen Andersen, Natalie Derian, Hedda Rud BråthenTrener:
Terje Dahl, Tlf: 22 74 18 51
E-mail: terje_dahl@hotmail.com
Hjemmeside: http://members.xoom.com/terje_dahl/Lagleder:
Jan Torp, Tlf: 22 28 48 82, 93 06 44 16


Foreldrevettregler:

1. Møt fram til kamp og trening - barna ønsker det.
2. Oppmuntre alle spillerne under kampen - ikke bare egne barn.
3. Oppmuntring i både medgang og motgang.
4. Ikke forsøk å påvirke barna under kamp - respekter lagleders bruk av spillere.
5. Ikke kritiser dommeravgjørelser.
6. Lær barna å tåle både seier og tap.
7. Oppmuntre - ikke presse barna til å delta.
8. Spør om kampen var morsom og spennende - ikke fokuser på resultatet.
9. Sørg for riktig og fornuftig utstyr.
10. Respekter arbeidet klubben gjør - tilby din hjelp.
11. Det er barnet ditt som spiller fotball - ikke du.
12. Det viktigste er: AT BARNA TRIVES OG HAR DET GØY SAMMEN!


Oppsummering av sesongen 99:
Året som har gått har vært veldig positivt. Vi er nå alt i alt over 20 spillere, og det dukker stadig opp nye uten at vi har gjort noe for å rekruttere. Jentene er en fin gjeng som syntes å trives veldig godt i sammen. Vi har tatt idrettsforbundets lover om barneidrett alvorlig og lagt stor vekt på leken. I kamper bytter alle like mye og alle spiller på alle plasser, ja, vi bytter til og med keeper i pausen! At det ikke er noen motsetting mellom å legge vekt på å leke og det å få resultater er også bevist: Vi har vunnet flere kamper enn vi har tapt - og vi har scoret masse mål! Vi har hatt det veldig hyggelig med jentene, og vi syntes også foreldrene har vært veldig positive!

  Terje Dahls førsteside SEND OSS E-MAIL