BØKENE OM SYDHAVSEVENTYRET

Boken Det Siste ParadisBoken om min seilas i den 22 fots seilbåten Coco Loco, den minste båten til å legge ut på en jordomseiling heter: "Det Siste Paradis", og ble utgitt av Grøndahl i 1989. Boken er nå utsolgt, men er du interessert i å lese et eksemplar: Klikk her.
Vil du lese utdrag fra boken: Klikk her.Boken Paradiset Jeg Fant

Boken om mitt Robinson Crusoe-liv på en ubebodd koralløy i sydhavet heter : "Paradiset Jeg Fant", og ble utgitt av Grøndahl & Dreyer i 1992. Boken er nok utsolgt i bokhandlene nå, men er du interessert i å lese et eksemplar: Klikk her.
Vil du lese utdrag fra boken: Klikk her.Platen med sangen

Det ble spilt inn en plate i forbindelse med lanseringen av "Paradiset Jeg Fant". Der synger Emma og jeg, pluss at mine norske bordtennisvenner synger et refreng på polynesisk! Refrenget er tatt fra en sang som svigermor Fakalei har laget, resten av musikken og teksten er min. Vil du høre den: Klikk her.

( Paradiset Farvel!)Jeg har skrevet et manus som er en slags oppfølger til "Paradiset Jeg Fant".  Arbeidstittel er "Paradiset Farvel!". Jeg har ikke klart å få den utgitt enda, men vil du lese utdrag: Klikk her.  


Klikk her for å komme tilbake til første side