Hei.
Jeg er redaktør og eier av internettmagasinet Sydhav. Siden magasinet ble etablert i år 2000 har jeg hatt lik til dere liggende som en slags gratisannonse på en side med nyttige linker (Link-siden - klikk her). Jeg har nå omarbeidet denne siden, med noe jeg kaller "Gule linker" - linker til varer og tjenester som Sydhav anbefaler. Det vil nå koste å ha en link liggende her, men prisen er nærmest symbolsk: kr. 175,- per måned. Minimumstid er fire måneder og ved tegning for lengre perioder er det rabatt. Linken vil også plasseres i eventuelle redaksjonelle artikler hvor den naturlig hører hjemme - uten tillegg i prisen. Linkene vil bli liggende ut måneden, men hvis man ikke har bekreftet at man ønsker å betale for å ha linken blir den fjernet.
I tillegg til gule linker på Link-siden er det nå også en spalte med gule linker på høyre side av forsiden. Her blir det samme kostnad for å annonsere, prisen for en link er her kr. 250,- per måned. Minimumstid er fire måneder og ved tegning for lengre perioder er det rabatt.
Ønsker man å tegne seg for gule linker på begge stedene er prisen kr. 350,- per måned. Minimumstid er igjen fire måneder og ved tegning for lengre perioder er det rabatt.


Vi starter det nye året med en nyttårsgave: Lavere annonsepriser. Vi har omarbeidet vår markedsstrategi og det kommer våre annonsører til gode. Flott, ikke sant?
Vi er nå svært konkurransedyktige i markedet, bare se på denne lille sammenligningen:

Sammenliging av priser per måned
Nettmagasin: Toppbanner: Banner:
Vagabond
 2.500,-
 1.000,-
Reis
12.000,-
 7.000,-
Seilas
28.000,-
 2.750,-
Sydhav
 2.000,-
    950,-

For å se våre nye priser og annonsemuligheter - klikk her.

Sydhav er verdens største internettmagasin om sydhavet, og har over 100.000 sidevisninger i måneden. Jeg er veldig stolt av at det er norsk, og at interessen for sydhavet har økt ganske kraftig siden jeg startet opp for seks år siden.
Med ønske om et riktig god nytt år.